Velkommen til GIF-Gymnastik i Grenaa.

GIF Gymnastik tilbyder et væld af muligheder for dig, som ønsker at udvikle dig som gymnast - eller for dig, der søger aktiviteter med motorisk udvikling og glæde for hele familien.
 
GIF Gymnastik bygger på breddeidræt med fokus på udfordring, sundhed og fællesskab. Det skal være sjovt at gå til gymnastik.


Sæson 22/23 er under planlægning og åbner når vi har styr på alle deltaljer. Forhåbentlig slut juli/start august.

Gymnastik sæsonen starter i uge 34, 2022 for børneholdene og voksenholdene starter uge 37, 2022. Sæsonen slutter i april måned 2023. Man kan kun tilmelde sig 1 sæson ad gangen, og kun den indeværende sæson. Herefter afmeldes man automatisk, og skal selv tilmelde sig igen til en ny sæson, når den åbner.
 

HJÆLP HJÆLP HJÆLP

Vi mangler instruktører. Kan du hjælpe eller kender du nogen som kan ?


For at vi kan oprette vores hold i sæson 2022/2023, mangler vi flere instruktører. Det gælder især springinstruktører, som har lidt kendskab til spring og rytme træning.  Vores springhold ligger om onsdagen. Vi giver modtagerkursus og oplæring, så du bliver klædt på til trænerrollen. 

Der udover mangler vi hjælpetrænere på de yngre børnehold om mandagen og en træner til vores Jump4fun om onsdagen, som er et hold hvor man laver alt muligt forskelligt aktivt, som er tilpasset børnene på holdet. 

Både unge over 13 år og voksne er velkomne som trænere. Tag kontakt til formand Jeanette Jensen på mail jensenjeanette@hotmail.com, hvis det har interesse.


 RETNINGSLINJER I FORBINDELSE MED TRÆNING
 
Vi ønsker at sikre en god, hygiejnisk og sikker træning for både vores gymnaster og trænere, derfor bedes nedestående retningslinjer følges.   

Alle forældre bedes, så vidt muligt, hjælpe til med at retningslinjerne bliver overholdt. 

* Viser man tegn på sygdom, så bliver man hjemme, uanset sygdommen.  

* Man må kun møde op, hvis man er tilmeldt holdet eller har en aftale om prøvetræning.

* Ingen søskende som ikke er tilmeldt må deltage på holdende. 

* Der vil være håndsprit til rådighed. SØSKENDERABAT: Vi giver søskenderabat på mor/far- barn holdene og familieholdet (Barn nr. 2= halv pris). 
Men begge børn skal tilmeldes samme hold.
Da betalingssystemet ikke kan gøre dette, betaler man i første omgang
fuld pris for begge og sender en mail til grenaagymnastik@gmail.com om at man
gerne vil have søskenderabat og hvem det omhandler, og så refunderer vi beløbet der er betalt for meget. 
                                           

STORE HOPPEDAG