Info
Jump4Fun 1 er sjov motion for børn i alderen 6-8 år.
At gå til Jump4fun giver bevægelsesglæde og fællesskab. Der vil blive lavet forhindringsbaner, alternative boldspil, leg, samarbejdsøvelser og meget mere. Det er for børn som ikke lige har fundet den idræt, som passer til dem eller som mangler et frirum, hvor der er fokus på og plads til den enkelte.
 
På vores hold bliver dit barn taget godt imod, og man behøver ikke at kunne noget bestemt for at være med.
 
Børn der går til Jump4fun siger, at de er blevet mere aktive, har fået nye venner og mere selvtillid. De siger, at det er sjovt og lidt hårdt og at de bliver glade af at være sammen med andre. 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Jump4fun 1 - (27)
Tirsdag Tid: 18:30 - 19:30
Sted: GIC Multisal, Sal
Bestyrelse: Jeanette Jensen /
Instruktør: Jeanette Jensen / Mia Christine Josiassen / Sisse Dønvig / Thomas Axelsen /
Jump4Fun 1 er sjov motion for børn i alderen 6-8 år. At gå til Jump4fun giver bevægelsesglæde og fællesskab. Der vil blive lavet forhindringsbaner, alternative boldspil, leg, samarbejdsøvelser og meget mere. Det er for børn som ikke lige har fundet den idræt, som passer til dem eller som mangler et frirum, hvor der er fokus på og plads til den enkelte. På vores hold bliver dit barn taget godt imod, og man behøver ikke at kunne noget bestemt for at være med. Børn der går til Jump4fun siger, at de er blevet mere aktive, har fået nye venner og mere selvtillid. De siger, at det er sjovt og lidt hårdt og at de bliver glade af at være sammen med andre.
Betalingsplan: Årlig 01.08
Ratepris : 407 kr.
Tilmeld

GIC Multisal/Sal

Tirsdag
1
18.30J4F1 27
18.45 407.-
19.00
19.15