Jump4fun

Info
Jump4Fun er sjov motion for børn og unge i alderen 6-16 år.
At gå til Jump4fun giver bevægelsesglæde og fællesskab. Der vil blive lavet forhindringsbaner, alternative boldspil, leg, samarbejdsøvelser og meget mere. Det er for børn som ikke lige har fundet den idræt, som passer til dem eller som mangler et frirum, hvor der er fokus på og plads til den enkelte.
 
På vores hold bliver dit barn taget godt imod, og man behøver ikke at kunne noget bestemt for at være med.
 
Børn der går til Jump4fun siger, at de er blevet mere aktive, har fået nye venner og mere selvtillid. De siger, at det er sjovt og lidt hårdt og at de bliver glade af at være sammen med andre. 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

36
Torsdag Tid: 16:30 - 17:30
Sted: GIC Multisal, Sal
Instruktør: Malene Skole /

Opstart i uge 35 og slutter i april måned det efterfølgende år.

Jump4fun er for børn og unge mellem 6-16 år, der ikke har fundet den idræt, som lige passer til dem eller som mangler et frirum, hvor der er fokus på og plads til den enkelte.

På vores hold bliver dit barn taget godt imod, og man behøver ikke kunne noget bestemt for at være med. Vi laver forhindringsbaner, sjove boldspil, lege, samarbejdsøvelser og meget mere.

Træningen bliver tilpasset de deltagere der er. Er der noget man har lyst til at prøve, kan det drøftes med trænerne. Så de fleste sportsgrene kan afprøves. 

Børn der går til Jump4fun siger, at det er sjovt og lidt hårdt. Og at de er blevet mere aktive, har fået nye venner og mere selvtillid.

Betalingsplan: Årlig 01.08
Ratepris : 400 kr.
Tilmeld

GIC Multisal/Sal

Torsdag
1
16.30J4F2 36
16.45 400.-
17.00
17.15