(21) Aspirantholdet
Opret en profil eller log ind
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Aspirantholdet er for gymnaster der allerede kan lave gymnastik, og som vil udfordres yderligere. Men som ikke ønsker at træne på konkurrence niveau. Niveauet for træningen bliver tilrettelagt efter den enkelte gymnast og hvad ønsker og mål er. Der vil være en del springgymnastik, teknik og styrketræning og der øves koordination, rytme og serie, med henblik på forårsopvisningen.
Opstart i uge 35 Aspirantholdet– 10 år + Aspirantholdet er et hold for gymnaster, som allerede kan lave gymnastik og som vil udfordres yderligere, men ikke træne på konkurrence niveau. Der er plads til alle, og vi indretter træningen efter holdets niveau og hvad den enkelte gymnast mål og ønsker er. Vi leger udover spring med kropslig koordinationsevne, styrke, smidighed samt grundlæggende musik/rytmik forståelse.
  Pris pr. rate /  Årlig
762,00 kr.