Klubmodul henter siden
(2) Mor far barn - 1-3 år
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Opstart i uge 35 Mor far barn 2 – 1-3 år Vores gymnastik giver jer mulighed for at være sammen på en sjov og anderledes måde. I er tæt på jeres barn i 1 time og I får nogle fælles oplevelser, som kommer til at betyde meget både for jeres barn og jer selv. Vi laver gymnastik gennem musik, sang og sanglege og gennem rim og remser med bevægelse. Den megen plads udnyttes, så børnene får lov til at løbe, trille, kravle og meget andet. Et stort hit er vores redskabsbane, hvor børnene igennem sæsonen løbende udfordres. Vi går på line, hopper på trampolin, kravler op og ned, kravler over forhindringer og får et sus i maven, når vi springer fra plint og ned på madras.
Du er ved at tilmelde
Tid/Sted
Onsdag: 17:30-18:30
Startdato
12.08.2018
Plads på venteliste
Du bliver nummer 7 af 99 pladser
Pris
0,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding
Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 99 på venteliste til HOLD Mor far barn - 1-3 år ( 2 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 65 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 6435 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.