Info
Dette er en dansegruppe, der er for piger fra alderen 12 år til 21 år. På holdet danses der MTV, prof. dance, street dance og KPOP dans.
På holdet lærer man ar danse, bevæge kroppen og at blive mere selvsikker i sine trin og bevægelser.Der er plads til alle på holdet. Der dannes et super godt sammenhold. På dette hold bliver man udfordret.

Holdet optræder til en del spændende arrangementer såsom forårsopvisningen, Track i Ungdomsklubben og Grenaa Gademusiker Festivalen (Open by Night)
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(24) Dancing Angels
Onsdag 19:00-21:00 GIC Multisal, Sal