(24) Dancing Angels
Opret en profil eller log ind
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Dette er en dansegruppe, der er for piger fra alderen 12 år til 21 år. På holdet danses der MTV, prof. dance, street dance og KPOP dans.
På holdet lærer man ar danse, bevæge kroppen og at blive mere selvsikker i sine trin og bevægelser.Der er plads til alle på holdet. Der dannes et super godt sammenhold. På dette hold bliver man udfordret.

Holdet optræder til en del spændende arrangementer såsom forårsopvisningen, Track i Ungdomsklubben og Grenaa Gademusiker Festivalen (Open by Night)
Dette er en dansegruppe for piger fra 12 år til 21 år. På holdet danses der MTV, prof. dance, street dance og KPOP. På holdet lærer man at danse, bevæge kroppen og blive mere selvsikker i sine trin og bevægelser. Der er plads til alle på holdet, og der dannes et super godt sammenhold, På dette hold bliver man udfordret. Holdet optræder til en del spændende arrangementer såsom forårsopvisningen, TRACK i Ungdomsklubben og Grenaa Gademusiker Festival (Open by night)
Onsdag 19:00-21:00 GIC Multisal, Sal
  Pris pr. rate /  Årlig